Voorbeschouwing zaterdag 1 februari

Aanstaande zaterdag lopen de zaken net even anders dan we gewend zijn. Niet dames  1, maar  heren 1 speelt de vroege wedstrijd.  Zij komen om 15.15 uur in het veld tegen het derde team van Taurus uit Houten. 

 

 

De heren van Favorita zijn na een mindere serie op de laatste plaats beland. Een positie, die lange tijd werd ingenomen door de tegenstander van vandaag. Dat onderstreept het belang van de ontmoeting. Bij winst kunnen de heren van Favorita wellicht nog aanhaken in de richting van het onderste deel van de middenmoot. Bij verlies wordt het verschil met de plaatsen 10 en 11 toch wel groot. De aderlating die het team heeft moet doen, door de blessure van Marvin is groot, maar de heren hebben in de thuiswedstrijd tegen Dynamo laten zien, dat er voldoende capaciteit in het team zit om in deze tweede divisie, ook zonder Marvin, een partijtje mee te blazen. Met de steun van het publiek moeten de heren proberen zich te revancheren voor het eerder in Houten geleden verlies.

 

De dames van Favorita hebben zelf niet goed in de gaten hoe goed ze eigenlijk zijn. Al een paar weken lang wordt er uitstekend getraind en zien we in wedstrijden goed spel. Helaas knaagt de onzekerheid aan het team. Hierdoor ontstaan er in wedstrijden bepaalde fases, waarin in korte tijd een goed opgebouwde voorsprong zomaar wordt weggegeven. Naar horen zeggen hebben de dames deze week afgesproken om vanaf vandaag deze slechte fases niet meer te laten voorkomen. Dat betekent dat ze tegen de nummer twee van de ranglijst, Scylla uit Wageningen, vanmiddag vol aan de bak kunnen. Niets te verliezen en er een mooie pot volleybal van maken is het credo. Op die manier zal er voor het publiek zeker een boeiende wedstrijd ontstaan. De wedstrijd begint om 17.30 uur.

 

Naast de wedstrijden van onze eerste teams is er nog meer te beleven in de Eurohal. Om 11.30 uur starten MC1 en MB1 met wedstrijden tegen respectievelijk Pajodos en Dash.  Om 13.00 uur speelt dames 2 ook tegen Pajodos en om 13.30 uur spelen MC2 en JC1 tegen The Phantoms MC2 en Tornax jc.

Om 15.30 uur mogen MA1 aantreden tegen Reflex en speelt heren 2 tegen DVO uit Hengelo. Tenslotte zijn dames 3 en dames 4 om 17.30 uur aan de beurt . Zij spelen tegen respectievelijk  Actief ’81 en Vios.

 

We wensen u allen een plezierige middag in onze Eurohal!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Voorbeschouwingen en getagged met . Maak dit favoriet permalink.