2014-02-08: Off-day voor Favorita Dames

Nadat ze al zes wedstrijden op rij een goed niveau lieten zien, kon Favorita zaterdag afstand nemen van de directe concurrenten. Helaas verzuimden de dames dit. 

 

De eerste set werd nog wel gewonnen, maar in deze set was al te zien dat de dames geen schim waren van de afgelopen twee maanden. Een niet goed sluitende blokkering en misverstanden in de verdediging lieten Ormi te dicht bij blijven. De eerste set werd dan ook nipt gewonnen met 25-23.

 

In de tweede set kwam na enkele punten al de klad in het spel. Veel fouten en misverstanden gaven Ormi alle kans om weg te lopen. Al snel stond er 7-15 op de borden. Ormi deelde mee in de malaise en liet aan het eind van de set (op 14-22) Favorita toch nog dichtbij komen, waardoor de tweede set in een 22-25 score eindigde.

 

In de derde set liep Favorita constant een aantal punten achter de feiten aan (13-16). Een slecht slot resulteerde in 14-25.

 

De vierde set gaf geen beter beeld te zien, behalve dan dat de slechte arbitrage nog slechter werd. De dames van Favorita lieten het echter in het begin van set vier al afweten en kwamen snel met 4-13 achter. Een stand die niet meer in te halen viel (13-25).

 

Favorita staat hierdoor in punten onderaan en gelijk met twee concurrenten (Ormi en Twente). De strijd om de P/D plek is los gebarsten.

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met . Maak dit favoriet permalink.