Oproep aan alle leden: stem op Favorita!


clubkasactie

Rabobank-Zuid wil haar sponsorgeld verdelen door leden te laten stemmen op hun favoriete vereniging. 

 

Wij vragen als PR-commissie aan al onze leden die een rekening hebben bij de Rabobank om lid te worden en een stem uit te brengen op Favorita.

 

————————————————————————-

 

Beste leden,

 

Onze vereniging wil graag meedoen aan de clubkasactie van Rabobank Graafschap-Zuid. In het verleden werden wij altijd gesponsord door de bank, maar hier is nu een einde aan gekomen. Men wil graag overgaan tot een andere manier van ondersteuning van de verenigingen in de regio. Lees hieronder de toelichting.

 

Welk bedrag is er beschikbaar?
In 2014 is een bedrag beschikbaar van € 50.000,-. Rabobank Graafschap-Zuid heeft ongeveer 16.000 leden. Ieder lid krijgt vijf stemmen om te verdelen en mag maximaal 2 stemmen per vereniging uitbrengen. Alle uitgebrachte stemmen worden geteld en het beschikbare bedrag wordt naar rato verdeeld.

 

Wat kunnen clubleden doen om ons te steunen?
Als clublid kun je in je eigen omgeving, bijvoorbeeld bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Graafschap-Zuid en zo ja, vragen of zij op onze vereniging willen stemmen. Elke stem telt!

 

Hoe werkt het stemmen en wanneer is de stemperiode?
De leden van de Rabobank ontvangen vlak voor de stemperiode een stemkaart met een unieke code waarmee zij kunnen stemmen. Via de website van de Rabobank kunnen de leden tijdens de stemperiode hun stem(men) uitbrengen op de vereniging/stichting van hun voorkeur. De stemperiode loopt van 7 maart en met 21 maart 2014.

 

Bent u nog geen lid, maar wilt u straks wel kunnen stemmen?
Vraag het lidmaatschap gratis aan via de website van Rabobank Graafschap Zuid. Doe dit voor 15 februari 2014.

 

Oproep aan alle leden
Wij vragen als PR commissie aan al onze leden die een rekening hebben bij de Rabobank om lid te worden. Het gratis lidmaatschap heeft verder geen enkele verplichting. Ga voor 15 februari naar: www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/graafschap-zuid/leden
en meld je aan!

 

Over een paar weken krijgt ieder lid van de bank zijn stemcode en als vereniging willen we iedereen oproepen om de 2 stemmen op Favorita uit te brengen, maar ook aan vrienden etc. te vragen hun stem aan onze vereniging te geven. Het advies van ons bestuur is om de 3  overgebleven stemmen te besteden aan de binnensportverenigingen. Dit omdat we hier ook de reclame-inkomsten van de hal mee delen.

 

Graag vragen we jullie medewerking! Zeker ook van onze jeugdleden en hun ouders. Alvast hartelijk dank!

 

PR-commissie

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Overig Nieuws en getagged met . Maak dit favoriet permalink.