Voorbeschouwing zaterdag 15 maart

Terwijl de nieuwbouw van het derde zaaldeel zijn hoogste punt bereikt heeft, gaat ook de competitie richting hoogtepunten.

 

Voor de dames van Favorita staat er vandaag een bijzonder belangrijke wedstrijd op de agenda. De hekkensluiter van de ranglijst, Twente ’05 uit Enschede, komt op bezoek. Voor de dames uit Dinxperlo een uitgelezen kans om afstand te nemen van de onderste plaats. Het is echter geen zekerheidje dat van deze ploeg de punten gepakt zullen worden. Toen nog niet zo lang geleden Ormi op bezoek kwam en punten pakken ook noodzakelijk was, speelde Favorita juist de slechtste wedstrijd van het seizoen en ook in de uitwedstrijd tegen Twente bleef de winst in Enschede. Oppassen geblazen dus voor Favorita en zorgen dat de vorm van de laatste wedstrijden weer vanaf het begin wordt opgepikt. De wedstrijd begint om 15.15 uur.

 

De heren van Favorita speelden een doordeweekse inhaalwedstrijd in Veenendaal tegen VCV 2 en pakten verrassend toch weer een punt. Met deze gehavende selectie en de vele youngsters in het team een goede prestatie, maar degradatie lijkt voor het team nauwelijks te ontlopen. De focus ligt echter al volledig op het volgende seizoen. Vanmiddag om 17.30 uur komt EVV uit Elburg op bezoek, een ploeg die op de negende plaats staat en de punten ook hard nodig heeft.

 

Naast deze twee wedstrijden staat er nog een aantal wedstrijden op het programma. Z o zijn er wedstrijden voor JC 1, MC1 (behouden ze hun hoge positie in de wedstrijd tegen Dynamo uit Neede?), MC2 en MA.

 

Ook het tweede dames- en herenteam spelen thuis. Dames 2 speelt om 13.00 uur tegen Wevoc 2, terwijl heren 2 om 15.30 uur tegen Reflex speelt.

 

Tenslotte speelt ook dames 3 om 17.30 uur nog  tegen Pajodos.

 

We wensen u veel plezier bij alle wedstrijden!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Voorbeschouwingen. Bookmark de permalink .