Favorita CMV4, team 1 en 2 zijn kampioen!

Ja hoor – WIJ ZIJN KAMPIOEN!!!!!!  (verslag Rob Scholten)

CMV4Team1

 

CMV4team2

 Op papier waren wij vorige week al kampioen geworden, maar vanochtend mochten wij toch nog 2 wedstrijden spelen in Varsseveld.  

De eerste wedstrijd mochten wij tegen WIVOC 6. Vooraf een goede warming-up, helemaal alleen in de nieuwe hal. Dan de wedstrijd, zonder Teun hebben wij 2 goede sets gespeeld. Alles liep goed, hierdoor wonnen wij beide sets vrij gemakkelijk 25-11 en 25-6.

 

Dan de tweede wedstrijd tegen Longa 4.Wij hadden afgesproken om veel plezier te beleven aan deze laatste wedstrijd. In de eerste set kregen wij flink tegengas. Longa speelde echt goed en wij maakten toch wel fouten. Hierdoor werd het een echt spannende set die wij helaas verloren met 20-25. Dan de tweede set, eerst even met z`n allen de koppen bij elkaar gestoken om de puntjes op de i te zetten. Want zouden wij onze laatste wedstrijd dan toch verliezen? Duidelijk afgesproken dat wij echt met z`n allen zouden genieten van deze set. Ons zelf ook nog opscherp gezet met een yell begonnen wij deze set voortvarend. Elk punt werd driedubbel gevierd en hierdoor liepen wij flink weg bij de tegenstander. Opslagen van Lana gingen goed, Rick pakte elke 2e bal en Britt en Levi prikten de ballen op lege plekken in het veld. Hierdoor walste wij over Longa – uitslag 2e set 25-9.

 

Eindresultaat 12 wedstrijden 42 punten met een doelsaldo van plus 267. Wij hebben geen wedstrijd verloren en slechts 3 keer gelijkgespeeld –> echt een teamprestatie waar wij als leiding super trots op zijn. In dit team zit nog voldoende rek waar Favorita nog jaren plezier van kan hebben.

 

Het was trouwens een hele mooie ochtend voor Favorita. Ook CMV 4 Favorita 1 is kampioen geworden. In deze poule was het nog wel even spannend omdat Favorita 1 de eerste wedstrijd verloor tegen de nummer 2. Maar met het goede spel in de 2e wedstrijd trokken zij het kampioenschap naar zich toe –> Gefeliciteerd. Favorita 3 werd derde in de poule.

 

En nu ——> 19 april Rayonkampioenschappen in Lichtenvoorde voor CMV 4 Favorita 1 en 2.

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Overig Nieuws. Bookmark de permalink .