2014-04-06: Favorita dames 1 stelt P/D plek veilig

De dames van Favorita hebben zaterdag hun P/D-positie veilig gesteld door met 4-0 bij Vocasa 2 in Nijmegen te winnen. De druk was vorige week nog wel opgevoerd, doordat concurrent Ormi een onverwachte 4-0 zege boekte op Devolco, waardoor zij ook nog steeds in de race waren voor deze positie.

Favorita ging echter van eigen kracht uit en wist de goede resultaten van de afgelopen maanden ook in Nijmegen voort te zetten.Vanaf de eerste set nam Favorita het initiatief en dat werd in de gehele wedstrijd niet meer afgestaan. Dat Vocasa in de ranglijst niet meer achterhaald kon worden en dus al veilig was, speelde waarschijnlijk mee. De Nijmeegsen wilden er wel een leuke wedstrijd van maken, maar lieten niet de benodigde agressie en vechtlust zien.

Een gedegen winst van 21-25, 22-25, 18-25 en 18-25 was dan ook het resultaat.

 

Volgende week staat de laatste thuiswedstrijd op het programma tegen WSV uit Warnsveld, dat in Dinxperlo kampioen hoopt te worden. Dat belooft een leuke wedstrijd te worden, omdat de dames in hun eerste wedstrijd maar nipt met vier keer 25-22 onderuit gingen. Favorita wil dus graag nog wat rechtzetten.

Natuurlijk zal dit duel al in het teken staan van de p/d-wedstrijden, die voor Favorita waarschijnlijk gespeeld gaan worden op 7 en 10 mei.

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen. Bookmark de permalink .