2014-04-13: Favorita dames 1 legt WSV geen duimbreed in de weg

Favorita kon de goede resultaten van de afgelopen weken niet vasthouden. In de Eurohal was kampioenskandidaat WSV uit Warnsveld te gast. 

Natuurlijk was WSV tot de tanden gewapend en volledig gefocust op het kampioenschap. En voor Favorita stond er niets op het spel.

WSV ging dan ook voortvarend uit de startblokken en speelde een goede en gedegen wedstrijd.

Favorita wilde er wel een spannende wedstrijd van maken, maar kon op vrijwel alle fronten onvoldoende druk leggen op WSV. Aan de service, aanval en blokkering ontbrak net dat stukje extra overtuiging, om WSV uit het ritme te brengen. Daarbij werd Favorita wederom geplaagd door fysieke ongemakken (en een te smalle basis voor vervanging).

Femke van Ampting speelde met nekklachten en kon niet haar normale power aan de aanval meegeven, zodat WSV weer gemakkelijk de tegenaanval kon inzetten. En dat voerde WSV perfect uit. Het leidde tot een afgetekende 0-4 overwinning voor WSV en het daarbij behorende kampioenschap.

Gelukkig heeft Favorita nog drie weken om te herstellen en zich voor te bereiden op de P/D wedstrijden tegen Wevo (6 of 7 mei) en Orion2 (10 mei).

In die wedstrijden moet Favorita het niveau van de tweede helft weer oppakken en dan kan men de P/D wedstrijden met vertrouwen tegemoet zien.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen. Bookmark de permalink .