Favorita staat voor zware opgave

Vanmiddag om 13.00 uur wordt in sporthal Rozengaarde in Doetinchem de beslissende wedstrijd in de p/d poule voor de tweede divisie gespeeld.De dames van Favorita treden aan tegen Orion 2 en moeten ruim winnen om zeker te zijn van divisiebehoud. Twee van de drie teams gaan naar de tweede divisie. Na de 0-3 nederlaag van afgelopen week tegen Wevo staat Favorita er het minst voor.

Afgelopen week was er een behoorlijke soap over het aantal beschikbare plaatsen. Eerst kwam het bericht van de Nevobo dat Devolco zich teruggetrokken had. Gevolg twee plaatsen beschikbaar. Vlak na de wedstrijd tegen Wevo kwam het bericht dat Dynamo Tubbergen 2 niet wilde promoveren. Gevolg drie plaatsen beschikbaar. Gisteren echter kwam er bericht van de Nevobo dat de terugtrekking op een intern misverstand bij Devolco berust en dat deze terugtrekking ongedaan is gemaakt. Gevolg slechts twee plaatsen beschikbaar.

Favorita hoopt natuurlijk op één van deze twee plaatsen, maar moet daarvoor met 3-0 winnen of met 3-1 en daarbij een verschil van minimaal negen punten realiseren. Er staat nogal wat op het spel dus in deze wedstrijd, waarin tevens afscheid wordt genomen van Janne Luimes, Nicole Hesseling en Lizette v.d. Broek.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Voorbeschouwingen. Bookmark de permalink .