Verkoop kortingsbonnen op 30 juni en 2 juli

Beste leden van Favorita,

 

Bijna iedere vereniging zoekt naar manieren om extra inkomsten te genereren,  zodat een contributieverhoging niet nodig zal zijn. De ene vereniging verkoopt krentenbollen, de andere perkplanten of erwtensoep. Favorita heeft nu in samenwerking met IODUS (de winkelierorganisatie in Dinxperlo) bedacht om een kortingsbonnenvel huis-aan-huis te gaan verkopen.

 

Voetbalvereniging Ajax Breedenbroek heeft deze actie in het voorjaar gehouden en dit was een groot succes voor zowel de vereniging als de winkelier die meer mensen in de winkel kreeg. Dus daarom willen wij samen met IODUS deze actie voor de tweede helft van het jaar organiseren en deze in de week voor de zomeravondbraderie lanceren zodat de eerste inkopen op deze avond gedaan kunnen worden.

 

Wat wordt er van de leden van Favorita verwacht?

Op maandagavond 30 juni en op woensdagavond 2 juli zullen de volleybal-trainingen komen te vervallen. In plaats daarvan zal iedereen in een groepje (2 volwassenen en 2 jeugdleden) worden ingedeeld om in een bepaalde wijk in Dinxperlo de kortingsbonnenvellen huis-aan-huis te verkopen. Dit is van 18.30 uur tot 20.00 uur. Aansluitend is er voor de senioren nog een activiteit in de kantine van de sporthal.

 

Maandag 30 juni, 18.30 uur
(als je dit niet redt, mag later aansluiten ook)

Senioren Junioren
Dames 1 Meisjes A
Dames 3 Meisjes B1
Dames 4 Mix JC1
Heren 3 Meisjes C2
Good Oldies

 

 

Woensdag 2 juli, 18.30 uur
(als je dit niet redt, mag later aansluiten ook)

Senioren Junioren
Dames 2 Meisjes C1
Heren 1 Mini’s niveau 4
Heren 2
Recreanten

 

 

Uitleg over het bonnenvel

Mensen kunnen een bonnenvel kopen voor € 10,-. Op het vel zitten allemaal kortingsbonnen van winkeliers in Dinxperlo, bijvoorbeeld 10% korting op een bepaald artikel of ‘drie halen, twee betalen’.  Op de bon zelf staat de actie vermeld en tot wanneer deze geldig is.

Bovendien heeft iedere bon een nummer en dit is tevens een lot waarmee drie prachtige prijzen te winnen zijn, die tijdens het Jumbo Arentz City Beachtoernooi getrokken zullen worden. De actie zal natuurlijk van tevoren ook aangekondigd worden in RondomDinxperlo.

 

 

We rekenen er op dat iedereen mee zal doen en dat het maar een zeer succesvolle actie mag worden…

Alvast hartelijk dank voor jullie inzet!

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur volleybalvereniging Favorita

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Overig Nieuws. Bookmark de permalink .