Avondvierdaagse

Hoi CMV-er, ouders/verzorgers,

Na een gezellige, sportieve vierdaagse vorig jaar, willen wij ook dit jaar weer mee gaan lopen met de avondvierdaagse in Dinxperlo.

De avondvierdaagse vindt dit jaar plaats van 2 juni t/m 5 juni 2015. Hierbij kan zowel de 5 als 10 km gelopen worden, mits hier voldoende aanmeldingen voor zijn. De kosten bedragen € 3,- per persoon. Op deze avonden zal er rond 18.00 uur vertrokken worden vanaf de Eurohal.


De kinderen zullen onder begeleiding de avondvierdaagse lopen. Hiervoor zijn we op zoek naar hulp! Mocht u als ouder/verzorger ons graag willen helpen op 1 of meerdere dagen, dan kunt u dat op het inschrijfformulier aangeven.

Wil je meedoen? Geef je dan snel (vóór 15 mei) op door onderstaand formulier te downloaden en het strookje in te vullen en bij Linda Roes in de brievenbus te doen (Keupenstraat 27b).

De deelnemers krijgen t.z.t. nader bericht. Mochten er nog vragen zijn dan is het mailadres van de jeugdcommissie nog steeds ter beschikking, jeugdcommissie-favorita@hotmail.com. (Via deze weg is opgave echter niet mogelijk)

We hopen dat je erbij bent!
Jeugdcommissie Favorita

Download: Uitnodiging avondvierdaagse (1)

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Overig Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s