CMV 4 Regio Kampioen

IMG-20160430-WA0004

Op zaterdag 30 april werd in Barneveld gestreden om het regiokampioenschap CMV. Dit staat voor Cool Moves Volleybal en is bedoeld voor jeugdvolleyballers tot 12 jaar. Bij CMV wordt gespeeld op zes niveaus en van Favorita mocht het CMV4 team deelnemen aan dit regiokampioenschap.

Nadat het team bestaande uit Naomi, Luka, Yfke, Janna en Jantine eerder al overtuigend kampioen werd van het rayon werd nu de strijd aangebonden met de beste teams uit Gelderland en Overijssel.

In de poule werden drie duidelijke overwinningen behaald tegen EVV uit Elburg, Halley uit Wehl en Switch uit Millingen a/d Rijn. In de halve finale werd ruim gewonnen van Hellas uit Nunspeet. In een bijzonder spannende finale was Webton Hengelo de tegenstander. Deze wedstrijd eindigde in 1-1, maar op puntensaldo werd Favorita kampioen van de regio Oost. Een geweldige prestatie voor dit team, dat hierdoor behoort bij de beste vier teams van Nederland. Coaches Mark Liebrand en Jeroen Schoppers kunnen trots zijn op hun meiden.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s