Magheteennaamhebben.nl

De omnisportvereniging in oprichting is vergevorderd in de plannen en heeft onlangs de campagne rond de naamgeving opgestart.

In een uitgave van Dinxpers Nieuws is deze met een paginagrote aankondiging gelanceerd. Alle inwoners van Dinxperlo en omstreken wordt gevraagd om met ideeën te komen voor een naam van de nieuwe vereniging.

De fusiecommissie roept dan ook iedereen op om mee te denken en een naam in te dienen. Het is mooi om als vereniging straks een naam te hebben, waarvan de gemeenschap van Dinxperlo aan de basis heeft gestaan. Dat geeft tegelijk een belangrijke doelstelling van de omnivereniging aan, namelijk bijdragen aan een leefbaar Dinxperlo.

Door schaalvergroting (een vereniging met zeker 500 leden !) neemt de omnisportvereniging straks een belangrijke sociale plek in Dinxperlo in. Veel inwoners zullen als lid of familielid de gelegenheid krijgen om elkaar binnen de vereniging op een of andere manier regelmatig te ontmoeten. Dit levert een extra bijdrage aan de leefbaarheid van Dinxperlo.

Wat is er dan mooier dat dit leefbare Dinxperlo aan de basis staat van de naamgeving van de vereniging.

U kunt uw suggesties voor de nieuwe naam (en dat mogen er zeker meerdere van één persoon zijn) nog steeds indienen op de website http://www.magheteennaamhebben.nl

Er zijn al veel leuke inzendingen binnen, maar we willen iedereen nog een keer aan de website herinneren. Het zou jammer zijn wanneer uw goede ideeën niet ingediend worden, dus denk en doe vooral mee. Tot 1 februari a.s. is de website actief! Daarna zal de fusiecommissie uit de ingediende namen een shortlist realiseren, waarop via een poll door de leden gestemd kan worden.

De fusiecommissie hoopt op uw bijdrage!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s