Kampioenen Favorita

Wat was het gisteren een superrrrrr Favoritadag met ook nog eens superrr weer en superrrr volleyballertjes en volleyballers.

De meisjes C wonnen overtuigend met 4-0 van Gorssel C 1.
En toen barstte het feestgedruis los want ze waren kampioen!!!!!!!๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

En de meisjes CMV 4 waren ook kampioen. Hoe mooi kan het zijn op deze dag.
Om 12.00 uur was er de CMV diplomering met een deskundige jury. De kids vonden het wel spannend, maar iedereen was geslaagd. Er zitten heel veel talentjes bij voor de toekomst van de volleybalclub. Maar het belangrijkste is dat iedereen plezier in het spelletje heeft.

Daarna was er een wedstrijdje van de CMV 6 tegen dames 1.
Om 14:15 uur kwam de clinic voor de meisjes C en jongens C o.l.v. Heren 1. Dit was als toeschouwer mooi om te zien hoe iedereen zโ€™n uiterste best deed.
Om 15.30 uur was de volleybalspeeltuin aan de beurt o.l.v. Lotte met hulpjes. De tumblingbaan werd tevoorschijn gehaald en de allerkleinsten deden gretig mee. Allemaal met rode koppies rennen en springen.
Om 16:00 uur was de wedstrijd van de jongens C tegen Alterno aan de beurt. Helaas verloren ze met 3-1. Maar aan supporters ontbrak het niet.
Ook dames 2 won de wedstrijd tegen Longa dames 4 met 4-0. Ze zijn danook de terechte kampioen van dit seizoen.

Last but not least de wedstrijd van dames 1. Ze moesten met 4-0 winnen anders werden ze geen kampioen. Dus dโ€™r an met zโ€™n allen. De Eurohal zat tjokke tjokke vol en iedereen keek uit naar de wedstrijd. Eerst werd men. Schreurs (opa van speelster Lotte)nog supporter van het jaar gehuldigd, en toen kon de match beginnen. Oh ja er was ook nog een hele delegatie van Focus gekomen om de tegenstander aan te moedigen want wanneer zij 1 setje meepikten dan zou Focus kampioen worden.
Maar dat viel dus tegen want de dames van Favorita gingen er door uitbundige aanmoedigingen van het publiek vol tegenaan en wonnen alle vier sets. Het was een mooie wedstrijd om te zien en iedereen had zโ€™n steentje bijgedragen.
Kampione kampione !!!!!!!!! Op naar de promotieklasse!!!!!
Iedereen kon een feestje vieren.

Er naast speelden dames 3 en heren 1 hun laatste wedstrijd en verloren met 2-3 en 1-3. Kwam dit door het feestgedruis ernaast??ย Bij heren 1 werd afscheid genomen van Adriaan Heusinkveld die 10 jaar lang bij Favorita speelde en ook nog floot. Adriaan dank je wel en Favorita wenst je het allerbeste voor de toekomst.

Iedereen die aan deze prachtige dag meegewerkt heeft hartelijk dank. Ook de trainers,coaches, scheidsrechters,chauffeurs en niet te vergeten de sponsoren die onze club een warm hart toe dragen HARTELIJK DANK en een mooie zomer gewenst!

Dames 1 viert een feestje in de Oranje tent

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s