Gastenboek

U kunt helemaal onderaan deze pagina een bericht plaatsen in het gastenboek.

255 reacties op Gastenboek

 1. Carin zegt:

  In de eerste plaats wensen wij iedereen een heel gelukkig en natuurlijk zeer gezond en sportief 2017! En wij, dames 2 zijn in elk geval zeer goed begonnen door de eerste vijf punten al weer binnen te halen. Moet er wel bij vertellen dat het tegen de onderste was (Vios Beltrum) maar wij weten als volleyballers hoe dat ook heel anders kan uitpakken.
  Nee, het was echt niet de beste wedstrijd ooit, het was sloom, stroperig en weer heel erg wennen. Oke, we hadden 4 basis spelers (Antine op buiten, Judith op spelverdeling, Esther op diagonaal en ondergetekende op libero) en 4 gastspelers. Marte (ja ja) op mid, Cecilia op mid, Elise op buiten en good oldie Rolienke op buiten. Vertrouwd daar in tegen was de coaching van Etienne.
  Het was dus moeilijk maar toch lekker begin van 2017. Dank aan alle gastspelers en we hopen dat jullie ons dit seizoen vaker mogen komen versterken. Op naar jawel Hellendoorn (geen gezellig team uitje naar de achtbaan hoor) aanstaande vrijdag.

 2. Heren 3/2/1 zegt:

  Gisteravond was de laatste training voor Heren 3, 2 en 1 van 2016.

  Met zo’n groot in aantal en fantastisch van kwaliteit zijnde groep spelers werd besloten om de training om te dopen tot een bier en bitterballen toernooi voor heren 1 2 en 3

  Met 24 spelers uit deze drie ensembles werd er een mix gemaakt en werd er anderhalf uur flink geknald door de heren.

  Na deze sportieve afsluiting kwam de (in voetbaltermen sprekende) derde helft. Die was ook erg gezellig!

  Namens heren 1, 2 en 3 wensen wij iedereen een fijne vakantie en een guten rutsch toe.
  En hopen we net als dit jaar weer op ieders fantastische support het komende jaar!

 3. Wedstrijden zegt:

  De jeugd heeft goede zaken gedaan . Jongens C kampioen en meisjes C tweede.Ze gaan naar de eerste klasse. Het verslag van meisjes MB 2 lezen we hierboven. Het verslag van MB 1? Komt misschien nog. Heren 2 won met 4-0 van KSH uit Harreveld. DE Favoritaboys speelden een goede wedstrijd. Er ging weinig fout.er werd veel van de vloer gehaald n af en toe behoorlijk geramd of een vies balletje op de 3 meter. Klasse mannen. En nu de volgende pot tegen Wivoc. Deze moet toch ook een keer te winnenzijn. Maar dat is pas 14 januari. Eerst rust en feestdagen.

 4. Fleur (MB2) zegt:

  Vandaag heeft de MB2 de laatste wedstrijd van deze helft van het seizoen gespeeld. De 1e set ging heel aardig en wonnen we met 25-17 en ook de 2e set wonnen we ruim met 25-16. In de 3e set was de spirit er een beetje uit maar die kwam weer terug in de 4e set die we ook weer wonnen! Al met al goed gespeeld en 3-1 gewonnen!

 5. Judith zegt:

  Carin je hebt t mooi beschreven. En inderdaad best lastig voor tegenstander. Filmanalyses zijn bi ons niet mogelijk, aangezien we niet weten welk team we hebben en wie op welke positie staat. We zijn heeeeeel flexibel!
  Maar inderdaad een mooi plekje in de ranglijst!!!
  Anne Marie bedankt,

 6. Heren 2 zegt:

  Gister mocht heren 2 aantreden in Neede tegen Dynamo … Zoals afgesproken in de Heren 2 groepsapp zouden we 15:45 vertrekken, echter een enkele speler (lees: Rik) had zich vergist in de tijd. Omdat we niet zonder Rik konden (gister) hebben we hem netjes gebeld om te vragen waar die bleef. Rik had namelijk een feestje gehad van onze sponsor, waar de sponsor Rik rijkelijk heeft gesponsord met alcohol. Eenmaal compleet, met een fitte Rik, vertrokken we richting Neede. Als het weer een voorteken was voor de wedstrijd, zou het een draak van een wedstrijd worden.

  Aangekomen in het natte, sombere Neede mocht Mike met hulp van Davy het wedstrijdformulier met de pen invullen. Geluk bij een ongeluk, gezien het aantal afwezigen bij heren 2 hoefde Mike en Davy weinig namen in te vullen. Na wat rondjes te hebben gelopen, gerekt en gestrekt te hebben, en wat balletjes aangeraakt te hebben begon de wedstrijd.

  De eerste begon zo dramatisch als het weer, maar gedurende de eerste set klaarde het wat op en sleepten de mannen van heren 2 de set netjes binnen. Ik had graag de set-stand willen vermelden, maar we hebben geen wedstrijdformulier meegekregen en de stand is nog niet ingevuld… De tweede en derde set ging goed tegen elkaar op, maar op beslissende momenten waren we net niet scherp genoeg. Ik wil er graag eentje uitlichten. Ik had Arjen beloofd om het niet te vertellen, maar ik wil jullie deze niet onthouden. Ik zal proberen de situatie zo goed mogelijk te schetsen… derde set – stand 22-22. Een ietwat rommelige rally, waarbij er een hééélé simpele bal onderhands door onze libero (libero’s zijn doorgaans heel goed in onderhands) overeen moet worden gespeeld. Een op het oog z’n simpele bal, was voor onze libero – laten we maar zeggen door de zenuwen – niet zo simpel. De onderhandse bal wordt ± 1,5meter uit gerommeld. Waarna we de derde set, eveneens als de tweede set, verloren. De vierde set speelden we uitstekend, de pass kwam steeds beter en Maarten was lekker aan het aanvallen. We wonnen – uit me hoofd – met 25-14. 2-2, een vijfde set zou de beslissing gaan brengen. Helaas konden we de goede lijn uit de vierde set niet de hele vijfde set volhouden. Neede won de vijfde set, en juichten alsof ze kampioen waren.

  Concluderend, na vijf sets was Rik helemaal kapot, zorg ervoor dat een libero niet de derde bal krijgt, en best een aardige pot gespeeld uiteindelijk. 2 punten in een uitwedstrijd lang niet gek voor ons doen. Met nog één wedstrijd te gaan, hebben we een goede eerste seizoenshelft er bijna op zitten.

 7. Carin zegt:

  Positief stukje schrijven over de wedstrijd van dames 2 tegen Tohp dames 1 uit Zieuwent! Ja dat kan ik!
  Positief: we waren met 6 speelsters dus genoeg!
  Positief: alle posities konden we bevrouwen…..met wat fantasie!
  Positief: eerste set 14 punten, tweede set zelfs 19 punten, laatste set helft van de punten die we in de eerste set behaald hadden…..
  Positief: we bleven lachen
  Positief: tegenstanders waren zeer verbaasd in vierde set, inclusief coach!
  Positief: Annemarie deed mee en het was alsof ze niet weg geweest was!
  Negatief: we hebben ……verloren…..
  Positief: we draaien na de eerste competitiehelft mooi mee in de middenmoot en staan bekend als een lastige tegenstander. Qua spel dan want voor de rest zijn we best aardig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s