Gastenboek

U kunt helemaal onderaan deze pagina een bericht plaatsen in het gastenboek.

278 reacties op Gastenboek

 1. Inge zegt:

  Vandaag heeft de MB2 een kwalifactietoernooi gehad in Wychen. Ons doel was om volgend seizoen eerste klasse te spelen. Met veel moed en motivatie gingen we deze dag tegemoet. De eerste wedstrijd wonnen we dan ook met 12-25. Door deze overwinning gingen we ook met pit de tweede wedstrijd in. Onze tegenstander had een zeer sterke aanval en we werden allemaal wat zenuwachtig ervan. Na hard gewerkt te hebben wonnen we toch ook deze wedstrijd. Hierna moesten we nog een derde pot, maar helaas deze hebben we net op het nippertje verloren. Toch zijn we wel door naar de eerste klasse en zijn daar erg blij mee!

 2. Frans zegt:

  D1 heeft as woensdag een oefenwedstrijd tegen Havoc Haaksbergen in de eigen Eurohal van 19:45-21:45 uur.
  ik zoek nog een scheidsrechter. het is wel kort dag en daarom probeer ik het ook hier.

 3. Ina zegt:

  Carin jij natuurlijk hartstikke bedankt voor al die leuke verslagen waarin je iedereen benoemd maar heel vaak jezelf niet. Klasse om van elke wedstrijd zo,n mooi verslag te maken. We zullen dit zeker missen en wie moet dit nu doen??? In ieder geval zullen we je denk ik nog vaak in de sporthal zien. Carin bedankt👍👍👍.

 4. Carin zegt:

  En Carin zegt voorlopig voor de laatste keer….Gewonnen! Van de nummer 2, Marvo.
  We begonnen ietwat stroef, en dat is misschien zelfs wat zachtjes uitgedrukt. Voordat we het in de gaten hadden was het 10-25!
  Daarna begon pas de wedstrijd voor ons. Ons was dit keer Anjo, Cecilia, Britt (dank voor jullie geweldige inzet bij deze wedstrijd maar ook voor het hele seizoen. Dat geldt natuurlijk ook voor andere hulptroepen die ons dit hele jaar door de competitie hebben geholpen. Jolanda, Ana, Lotte, Marte, Renee, Mireille, Catia, Rolienke, Elise, Annemarie superformiweldigeinde fantakolosachtig bedankt!) met naast deze drie de vaste kern van dames 2, te weten: Judith, Antine, Karin, Esther, Inge en Carin en off course Etienne.
  Set nummer 2 was de omgekeerde set nummer 1. Wij wonnen nogal gemakkelijk (25-12) en daarna volgenden nog set nummer 3 en 4. Deze waren wat spannender maar eigenlijk brachten we onze overwinning niet vaak in gevaar. En wanneer dat gebeurde sprak Etienne wijze woorden langs de kant. We zijn geëindigd deze competitie op een prachtige zevende plek.
  Het was fijn om onze laatste wedstrijd te winnen en mede daardoor hebben we genoten van een heerlijk buffet en de gezelligheid in de kantine. De door Etienne beloofde appeltaart hebben we allemaal gekregen (moeten we hem alleen wel zelf bakken) en er was een klein Terugblikje.
  Van mijn kant uit zeg ik: Dank voor alle jaren sport en plezier!
  Op naar het beach seizoen.

 5. Carin zegt:

  Gisteravond heeft dames 2 verloren van Orion in Doetinchem. Helaas! In die grote topsporthal werden we gestuurd naar een ietwat achteraf gelegen kleedkamer (met wat later bleek “geweldige douches” niet dus). De wedstrijd zelf was wel in de grote hal waar ook volop getraind werd wat weer leidde tot een leuke afzetting van dikke matten en trampolines….
  Dan de wedstrijd. In de eerste drie sets konden we het best goed bijbenen maar konden net niet het laatste stapje zetten. Anjo liep zich de peper uit de schoenen (!), Jolanda haalde snoeiharde smashes van de grond, Judith vloog het blok in, Antine bedacht een nieuwe prikbal (zo hoog mogelijk er over heen), Cecilia haalde ook zomaar een paar schitterende ballen van de grond, Inge had een paar super niet verwachte opslagen, Karin dook de dikke matten in en haalde de bal daar van de vloer en Esther had een paar prachtige reddingen.
  De vierde set werd dit alles beloond met een overwinning. Heerlijk, op naar de warme douches. Oh nee…piesstraaltjes die soms aan gingen maar vaker uit!
  Zaterdag de laatste thuis wedstrijden van het seizoen. Op naar de Eurohal!

 6. Anoniem zegt:

  Yes gewonnen!!!! Oh nee….1 april!!! Helaas verloren.
  Dames 2 moest tegen de koploper Tohp uit Zieuwent. De heen wedstrijd was al een zware dobber met setstanden die we ons liever niet meer willen herinneren. Maar…die setstanden stonden er gisteren niet op het tellerbord. We hebben ons kranig verweerd en tja eigenlijk hadden we best een setje kunnen en mogen (misschien wel moeten) pakken maar dat hebben we jammer genoeg niet gedaan.
  Lotte, Britt en Elise kwamen dit keer onze gelederen versterken. En dat hebben ze ook zeker gedaan. Lotte op buiten stond aardig te bammen maar het blok was sterk van Tohp, ook Elise op midden was goed bezig met haar aanvallen en Britt pakte op buiten ook haar puntjes mee. Judith heeft op spelverdeling weer prachtige ballen gespeeld waardoor Antine super goeie prikballetjes kon geven en Karin hard kon aanvallen. Inge en Esther wisselde elkaar af op de diagonaal en hadden beide een paar keer een prachtige opslagserie. Etienne probeerde nog met een paar wissels en time outs onze tegenstander te verrassen maar helaas het mocht niet baten, Tohp was elke set net iets slimmer in hun prikballen, sloegen net iets harder de smashes naar de grond en hadden hele goede opslagseries (alhoewel opmerkelijk hoe vaak er in het net werd geserveerd). Jammer maar helaas. Nog 2 wedstrijden in dit volleybalseizoen, ééntje uit en ééntje thuis. Gezellig de laatste ronde is thuis.

 7. Fleur zegt:

  Vandaag zijn wij, de MB2, naar Laren gegaan om tegen Tornado te volleyballen. Tornado staat 3e en wij staan 5e, dus dit zou een spannende wedstrijd kunnen worden. De eerste set waren we helaas niet sterk genoeg en verloren we met 19-25. Ook de tweede set konden we nét niet winnen en we verloren deze met 21-25. Maar toen de derde set. We moesten en zouden minimaal 1 set pakken en na een hele lange en vermoeiende set wonnen we met 26-24! Ook de vierde set ging heel goed. Deze wonnen we ook weer met 26-24, het was dus echt superspannend. Toen was het tijd voor een vijfde set. We waren heel zenuwachtig, terwijl deze set eigenlijk het beste ging van alle sets. We hielde ze onder de plak en pakten dit laatste puntje met 15-9. Dus dat was een 3-2 winst! We zijn echt superblij en trots dat we zo goed gespeeld hebben! Op naar de volgende wedstrijd!

 8. Heren 1 zegt:

  Hierbij een kort verslag van de wedstrijd van gisteravond van Heren 1 tegen VVH H2……

  ……3-1 winst.

 9. Carin zegt:

  Daar gingen we dan om 16.00 uur. Op naar Hengelo Gelderland. Dames 2 speelde tegen DVO dames 5. Vooraf had ik gezien dat de prognose ietwat vreemd er uit zag. DVO stond net onder onder ons maar toch gaf de prognose een winst van 3-2 aan voor de ploeg uit Hengelo. Mwah…dat wilde we natuurlijk niet laten gebeuren. Dat was dan ook te zien aan de eerste twee sets. Het was niet dat we gemakkelijk wonnen maar de schwung zat er in en er werd zowel op buiten als op midden als op achter lekker gescoord. Het bloed spatte er van af…….
  Dat veranderde in de derde set. Weet niet wat er gebeurde maar de dames van DVO gingen er in geloven en daar werkten wij aan mij. De koppies gingen hangen, de pass kwam (sorry van mijn kant) echt niet meer aan en de aanval kwam er niet meer aan te pas. En dit zelfde zagen we in set vier ook gebeuren. We kwamen op voorsprong maar gaven het weer uit handen, we kwamen weer op voor sprong maar ……
  Verdikkeme,vijfde set! Voor dat we het wisten stonden we met 6-0 achter en dat is in een vijfde set lastig in te halen. Dus, de in mijn ogen vreemde prognose werd waarheid.
  We verloren met 3-2.
  Ana, Cecilia en Anjo super bedankt voor jullie reuze inzet!

 10. Carin zegt:

  Nee…..prognose klopt! Maar jonge jonge…of beter gezegd dames dames…dat had niet gehoeven!
  Dames 2 speelde gisteren een draak van een wedstrijd tegen Focus uit Hoog Keppel. Ja we hebben gewonnen met 3-1, zoals de prognose het had voorspeld maar dat was echt niet nodig geweest. De eerste twee sets speelden we eigen voor de beloofde appeltaart (tegenstander onder de 10 houden) en Etienne was al druk aan het plannen wanneer hij de appels zou gaan schillen. We redden het net niet (eerste set 25-11 en tweede 25-15). Jammer. Dan maar de derde set de appeltaart binnen halen. Nou het leek erop dat de dames van Focus dat wel zagen zitten om ons onder de 10 te houden. Het liep van geen kanten. De pass kwam niet aan waardoor spelverdelen lastig was, en de aanval kwam er maar niet door heen. Verloren. Tja en dan de vierde set. Iedereen wist: winnen want het zou toch een blamage zijn als we de vierde set zouden laten liggen, dan komt er dus een stukje spanning bij en dan wordt het knokken tegen jezelf. Op zich hebben we dat goed gedaan want we wonnen gelukkig de vierde set. Goed? Nee. Maar: een slechte wedstrijd toch winnen is ook een kwaliteit! Annemarie en Cecilia bedankt voor julie inzet!

 11. Carin zegt:

  Oke….daar gaan we weer…..prognose???? Mmmmm, deze keer weer de prognose om zeep geholpen maar dan niet in het voordeel van dames 2 van Favorita! Helaas hebben we gisteren verloren van BVC ’73. Nou staat deze ploeg op de derde plaats dus het was enigszins te verwachten dat het een zware wedstrijd zou worden. Tijdens het inslaan vlogen de ballen ons om de oren. Wie waren dit keer ons? Judith, spelverdeelster, Antine, aanvoerdster en buiten aanvalster, Karin op midden, Esther op de diagonaal en Carin, jaja, verrassend op buiten. Dit keer hadden we als gastspeelsters mee Mireille (natuurlijk op midden) en Jolanda die als vanouds de ballen van de vloer dook als libero.
  We begonnen sterk, de eerste set hebben we nipt verloren (26-24) en werd er geknokt voor elke bal. De tweede set waren we een beetje aangeslagen en lieten we het ver weg lopen maar op het eind zetten we toch de eindspurt in maar helaas te laat. Ahum….de derde set….wil ik het eigenlijk liever niet over hebben….De vierde set verliep eigenlijk zoals de tweede set verliep, we liepen de hele tijd achter de feiten aan en kwamen te laat op gang. Vier sets gespeeld allemaal en vier sets verloren. Jammer. Gelukkig blijven we strak op de vijfde positie staan en dat proberen we zo te houden. Mireille en Jolanda bedankt voor jullie super inzet!

 12. Maud zegt:

  De MB2 heeft gisteren een wedstrijd in Harreveld gespeeld. Wij zijn de eerste set erg sterk begonnen en stonden al snel met 20-5 voor. Wij hebben deze set dus ook ruim gewonnen. De tweede set begonnen wij wat minder en kwam de tegenstander wat meer in het spel, uiteindelijk hebben wij deze set helaas verloren met 23-25. In de derde set ging het bij ons minder goed. Aangezien wij ook geen wissels hadden kregen wij het erg lastig, deze set hebben wij dus ook verloren. In de vierde set maakte de tegenstander erg veel fouten, waardoor wij deze set hebben gewonnen. De vijfde set ging gelijk op, maar uiteindelijk wel verloren met 9-15. Deze wedstrijd hebben wij dus helaas verloren met 2-3, maar nu op naar de volgende wedstrijd!

 13. Linda zegt:

  Dames 1 heeft een goede wedstrijd gespeeld, ben ook benieuwd naar t verslag

 14. Waar blijven de wedstrijdverslagen van dames 1 dames 3 en heren 2? Alleen Carin schrijft elke keer fantastische verslagen maar er zijn meer teams toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s