Gastenboek

U kunt helemaal onderaan deze pagina een bericht plaatsen in het gastenboek.

247 reacties op Gastenboek

 1. Wedstrijden zegt:

  Maandag 12 december spelen heren 1 en heren 3 hun thuiswedstrijd. Dus kom die avond naar de sporthal om deze teams aan te moedigen.

 2. Carin zegt:

  Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan….. bijna 5 december maar dames 2 heeft vandaag geen cadeautjes weggegeven. Alhoewel de vierde set…… lekkere pot tegen DVO. Onze opstelling was weer verrassend zoals we elke week wel in een andere opstelling spelen met steeds weer vrijwilligers doe ons team willen komen versterken en daar zijn we heel erg blij mee. Dit keer deed Elise Heerlijk mee en ze heeft een paar keer heerlijk kunnen scoren op de buitenpositie. Maar ook onze tweede gast, Britt Messink heeft op de buitenpositie heel veel puntjes binnen gehaald en al helemaal met haar opslag! Dank jullie wel daarvoor. Ook verrassend was dat Judith weer heerlijk aan het spel verdelen is geweest. Goed om te zien dat ze daar ook steeds weer prachtige prikballetjes plaatst. Antine speelde op haar vertrouwde positie en kon op de rechtdoor haar puntjes scoren. Inge en Esther hebben elkaar afgewisseld pp de diagonaal en dat ging ze prima af. Op mid hebben we dan Karin die vooral de ballen die van de tegenstander hoog op het net komen, keihard bijna binnen de drie meter smasht.
  Tja, en dan hebben we onze tweede vrouw op mid: Mireille! Gister nam ze afscheid met een paar prachtige opslagseries en mooi geslagen smashes op midden. Jammer Mireille dat je gaat stoppen. Je hebt je kranig verweerd op je positie. Dank voor je lieve afscheidbloem en we hopen je nog vaak op de tribune te zien en misschien hebben we je nog wel eens nodig want je weet het nooit hoe het loopt bij dames twee!.
  We hebben trouwens de wedstrijd gewonnen met 3-1.

 3. Inge Schuurman zegt:

  Vandaag heeft Favorita MB2 een thuiswedstrijd gespeeld tegen de koploper WSV MB1. Met zenuwen gingen we de wedstrijd in, maar de eerste set werd toch gepakt door Favorita met een stand van 25-15. De tweede set zakten we af en hebben deze dan ook verloren. Hoewel de derde set erg spannend was hebben we deze ook verloren, maar in de vierde set kwamen we terug. Het was een bloedstollende set en het werd steeds spannender. Uiteindelijk wonnen we deze set met 28-26. Met spanning en moed gingen we de vijfde in. Het begon goed, maar nadat we van kant wisselden werd het steeds minder. Helaas hebben we deze laatste set verloren, maar het was een topwedstrijd en we hebben alles gegeven. Hopelijk is de overwinning in de volgende wedstrijd tegen Orion voor ons!

 4. Wedstrijd zegt:

  Heren 3 veel succes vanavond en maak er een mooiepot van. Kwart voor negen begint het fluitsignaal.

 5. Carin zegt:

  Dames 2 heeft gisteren een degelijke pot gevolleybald tegen de dames van Focus uit Hoog Keppel. Deze keer waren good oldies Anjo en Jolanda mee. De passes kwamen zoals vanouds goed aan (achterhoede werd goed aangestuurd door Jolanda) en ik denk, en dat is echt niet overdreven dat van de 100 punten die we hebben gemaakt Anjo er 50 of meer heeft gescoord! Door de goede passes kon de set up heerlijk gegeven worden en was het ook voor Karin en Mireille op mid heerlijk aanvallen. Judith wist zelfs met links te scoren en haar prikballetjes waren weer fenomenaal. Antoine had weer een prachtige opslagserie en kon ook mooi rechtdoor aanvallen en Esther had een paar keer een prachtige redding in het achterveld. Wat nou nog een beetje jammer was dat we net niet in de laatste set de appeltaart hebben binnen gehaald…… maar….Etienne…..die komt er nog wel een keer! Ik vergeet bijna te vertellen dat we dus gewoon met 4-0 gewonnen hebben!

 6. Supporter zegt:

  Heren 1 jullie hebben een fantastische pot volleybal gespeeld. Wanneer je met 2-0 achter staat en daarna drie sets weet te winnen en dan ook nog weet dat jullie de avond ervoor in Harderwijk een pot gevolleybald hebben door ook met 3-1 te winnen. Het publiek van Bovo werd steeds stiller. De supporters uit Dinxperlo en van over de grens lachten in hun vuistje. In totaal 7 punten verdiend dit weekend. Nu een weekend vrij en dan weer knallen.

  • Heren 1 zegt:

   Bedankt supporter..

   We waren zelf ook erg blij met deze zwaarbevochten overwinning.

   De derby was sinds lange tijd weer eens erg spannend…

 7. Thirza zegt:

  vandaag heeft de MB2 gewonnen met 3-1, en ze moesten tegen de zelfde tegenstander als de week ervoor, de tweede set was spannend maar de punt ging toch naar de tegenstander. verder hadden ze een erg goeie wedstrijd gespeeld.

 8. Vanmiddag twee wedstrijden in onze buurgemeente Aalten. Dames 1 om 16.00 uur en heren 1 om 18.00 uur. Deze wedstrijden zijn altijd een beetje anders dan andere wedstrijden. Dames 1 speelt tegen dames 2 van Bovo die getraind worden door Frans Jordens en heren 1 wordt getraind door Walter Slotboom de buurman van onze trainer Marwin.
  Dus veel redenen om te gaan kijken en aan te moedigen.

  • Heren 3 zegt:

   We wensen de vlaggeschepen veel succes in Aalten. Zelf moeten we aantreden in Groenlo…….dus we zullen er niet bij zijn.

 9. Diegene die niet in Aalten was om heren 2 aan te moedigen heeft echt wat gemist. Wat een pot. Het eerste balcontact van onze setupper werd gelijk afgefloten. Nou dacht iedereen wanneer deze scheids zo begint(want zo technisch fout was deze bal niet) dan wordt het nog wat deze wedstrijd.
  Maar de mannen van Favorita deden wat ze doen moesten. Onder leiding van coach Marcel liepen de eerste twee sets als een trein. Serve goed, pass goed en de aanval rechtdoor scoorde fantastisch. En niet te vergeten het blok. De heren van Bovo kwamen er niet doorheen.
  DE trein denderde ook de derde set door en de prikballen scoorden bij de vleet. 8 punten voorsprong maar toen kwam er een kink in de kabel. Bovo tapte uit een ander vaatje en het werd 24-24. Maar uiteindelijk was de derde set met 27-25 voor Favorita draagt Bovo een bal via de antenne sloeg. Mooi vier punten binnen. De laatste set had iedereen het kruit verschoten en zodoende kreeg Bovo nog 1 puntje mee.
  Wanneer er nog meer van zulke wedstrijden komen dan kunnen de boys nog heel wat teams verrassen.

 10. Wedstrijden zegt:

  Aankomende woensdag 16 november speelt heren 2 om 21.00 uur in Aalten tegen heren 2 van Bovo. Heren 2 heeft zeker supporters nodig en iedereen is welkom bij de streekderby. Dus zet het in je agenda.

 11. Carin zegt:

  Dames 2 heeft gisteren verloren in een moeizame wedstrijd met 1-3 tegen BVC uit Barchem. We kwamen erg traag op gang en stonden heel snel tegen een achterstand aan te boksen. Eerste set verloren. Ook de tweede set was weer prooi voor de dames uit Barchem. Wij sprokkelden twee puntjes meer als in de eerste set. Dus een lichte stijgende lijn. In de derde set met Anjo op midden begonnen we een stuk beter, er werd goed aangevallen en de passes kwamen beter aan. Aan het eind lieten we het weer even lopen maar gelukkig konden we toch deze set binnen slepen met de minimaal winst marge van 2 punten (27-25). En toen was het denk ik op. We wilden wel maar het lukte gewoon niet. Jammer. Wat heel fijn was is dat Inge weer de gelederen van dames 2 komt versterken. Anjo, bedankt voor je inzet, je blokkering en je aanvallen en ook zeker voor je rust in het veld! Volgende week weer een wedstrijd, weer een kans op revanche!

 12. Sanne Geikens zegt:

  Vandaag speelde de MB2 van Favorita tegen de MB1 van D.V.O. We begonnen de wedstrijd met wat moeite, het werd uiteindelijk toch nog spannend maar we verloren de eerste set net met 27-25 tegen. Door goede tips van de coach en meer inzet kwamen we weer goed terug in de tweede set, deze set wonnen we dan ook met 25-19. De derde set ging nog beter en dit was ook wel het hoogtepunt van de wedstrijd, door super goede opslagen en een mooi samenspel wonnen we deze set met 25-8. De laatste set verliep ook voorspoedig voor ons en we wonnen deze dan ook met 25-15. Al met al was het een geslaagde pot, en we kunnen er goed op terugkijken!

 13. Carin zegt:

  Yes! Prognose weer om zeep geholpen, voelt altijd goed. Dames 2 aangevuld met Good Oldies Anja en Rolienke (en dan hadden we er wel 6!) hadden gisteren een middag vullend volleybalprogramma in Eefde. Om 13.30 vertrokken en om 19.00 uur weer thuis zijn…… maar wel met een 3-2 overwinning. Nog leuker: we verloren de eerste twee sets maar wonnen de laatste drie! De eerste twee sets was het echt aftasten waar staan we in het veld, wie doet wat, wie kan wat. We hadden natuurlijk weer een heerlijke fantasie opstelling met Judith en Anja op mid en Rolienke en Antine op buiten. Esther op diagonaal en Carin op spelverdeling. Aan de overkant stond het team van Vios Eefde en die hadden er heel wat meer en daar werd door de coach veel gebruik van gemaakt (ik denk dat onze wedstrijd een kwartier langer heeft geduurd door het oneindig veel wisselen aan de overkant). Vijf setter dus. We hebben geknokt met ons zessen. Met als resultaat drie punten. Anja en Rolienke: super fijn dat jullie mee konden en wat hebben jullie het goed gedaan. Kon altijd de ballen bij jullie kwijt. Juud op mid was ook een verrassing. Prikken als een volleerd midspeelster en ook nog keihard smashen. Antine en Esther weer prachtige opslagseries (over mijn eigen opslagen ga ik het niet hebben….). Etienne had giga veel…. weinig wissel mogelijkheden maar heeft ons elke keer weer opgepept om door te gaan. Lekker gevoel. Weer drie punten erbij!

 14. Fleur zegt:

  Vandaag heeft de MB2 tegen Tornado/Harfsen MB2 gespeelt. We hebben vorige wedstrijd hier al van verloren met 4-0 dus we begonnen er een beetje moedeloos aan. De 1e set hebben we dus verloren met 25-17. De 2e set was al een stuk spannender, het ging heel gelijk op, maar we kwamen aan het eind net wat te kort en we verloren deze set met 23-25. Maar, we kregen hierdoor alleen maar meer moed voor de 3e set! We startten gelijk goed en we hadden een flinke voorsprong, aan het eind kwamen ze nog wel gevaarlijk dichtbij, maar deze set was van ons! We hebben deze gewonnen met 25-23! De laatste set was iedereen heel moe, we hebben alles gegeven maar we kwamen er net niet meer aan, deze set hebben we dan ook verloren met 19-25. We hebben helaas met 1-3 verloren, maar we vonden het een superleuke wedstrijd en we hebben alles gegeven om de vorige wedstrijd een beetje goed te maken. Hopelijk is de overwinning volgende week voor ons.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s